Champions

Festival de gols del Madrid contra el Viktoria Plzen (0-5)

Futbol. Els blancs han sentenciat amb una primera part espectacular tot i un inici dubitatiu

Victòria clara del Real Madrid a la República Txeca, que el deixa primer de grup amb nou punts, empatat amb la Roma, que ha guanyat al CSKA per 1-2. El conjunt que dirigeix Santiago Solari s’ha imposat per 0-5 al Viktoria Plzen en un partit que han controlat des del primer minuts.

Els txecs han començat millor que els blancs i, de fet, ha estavellat una pilota al pal en el minut 9, poc abans de que perdonés l’expulsió a Ramos, que ha etzibat un cop de colze a Havel, que ha hagut de ser substituït abans del descans. Els de Solari, però, s’han avançat amb un golàs de Karim Benzema, que s’ha desfet de tres rivals dins l’àrea abans de batre el porter Hruska per sota les cames. I dos minuts després, en la sortida d’un córner, Casemiro ha fet el segon amb un gran cop de cap. El Madrid ha dominat i ha sentenciat amb un altre gol de Benzema, aquest de cap en la sortida d’un córner. Gareth Bale, molt necessitat de gols, ha fet el 0-4 abans del descans després de rematar una centrada de Reguilón.

En la represa, Courtois ha hagut de fer dues aturades per evitar el gol dels txec, que han sortit amb la intenció de retallar distàncies. El Madrid, però, ha esvaït el somni dels locals amb un gol de vaselina de Toni Kroos. Bale ha estavellat la pilota al pal en el temps afegit.