Més futbol

Pol Calvet es retira als 24 anys

Futbol. L’exjugador del futbol formatiu del Barça deixa el futbol per treballar a l’àrea de patrocini de la Beach Soccer WorldWide

Pol Calvet, exjugador de les categories inferiors del FC Barcelona, ha anunciat el seu adéu al futbol. El de Sant Cugat del Vallès, que actualment estava sense equip després del seu pas per la MLS d’Estats Units, ha posat punt i final a la seva carrera amb només 24 anys. Calvet, format a la Masia, ha jugat també al Deportivo B i al Llagostera, abans d’emprendre l’aventura americana. A Estats Units, el català ha jugat als Pittsburgh Panthers i al Los Angeles FC.

“Ha estat un procés gradual i que ha anat a més fins arribar al final. La veritat és que seguir amb la meva carrera futbolística ja no valia la pena”, ha piulat Calvet, que ha confessat que no és una decisió fàcil de prendre. El vallesà assegura que les seves prioritats “han canviat” i diu que el viatge ha estat “divertit, desafiant i bastant ràpid”. Calvet agraeix el suport i la confiança a tots els que l’han acompanyat en la seva carrera futbolística i ha anunciat que, a partir d’ara, formarà part de l’àrea de patrocini de Beach Soccer WorldWide, empresa que gestiona el futbol platja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)