Champions

Champions en cap de setmana?

Conflicte. La filtració que els grans clubs preparen una lliga europea al marge de la FIFA ha iniciat una guerra, amb amenaces i peticions de canvis

La filtració que els grans clubs europeus preparen una lliga europea al marge de la FIFA ha donat peu a la reacció irada de l’organisme internacional. Segons avança As, la primera mesura a estudiar ha estat disputar la Champions el cap de setmana i que els dimarts i dimecres quedessin per a les competicions domèstiques. Les quatre grans lligues han reaccionat amb una carta conjunta negant-s’hi, amb Javier Tebas entre els signants. Per tot plegat, Gianni Infantino ha mogut fitxa amb una amenaça de quedar fora de les competicions de seleccions a tot jugador que participi en la nova lliga europea.

La tensió internacional no s’acaba aquí perquè la nova competició que s’està coent ha despertat el malestar de la resta de lligues, que en queden al marge. Per tot plegat, diferents federacions han demanat a la UEFA que elimini les quatre places d’accés directe a la Champions de LaLiga, Serie A, Bundesliga i Premier League. Les pròximes reunions es preveuen tenses, amb el calendari indicant que el tres de desembre se celebrarà la pròxima. Entre les coses a decidir, si s’aplica el VAR a la lliga de campions ja aquesta temporada. El penal surrealista d’Sterling (City) ha alimentat el debat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)