Champions

Acusen la UEFA d’amagar un positiu de Ramos a Cardiff

Escàndol. Football Leaks revela que el capità del Madrid va ser caçat amb dexametasona a la final de la Champions del 2017 i que uns mesos més tard es va saltar un control

Football Leaks va avançar a principis de mes que explicaria el cas del positiu d’una estrella mundial i la poca seriositat dels controls antidopatge. Aquesta tarda s’ha conegut el nom: Sergio Ramos. Segons Mediapart i Der Spiegel, el capità del Madrid va donar positiu a la final de la lliga de campions del 2017 a Cardiff. La UEFA va arxivar el cas després d’escoltar les explicacions del defensa andalús i del club blanc, que ho van atribuir a un tractament que estava seguint el jugador, que havia donat positiu per dexametasona, un preparat de cortisona amb efectes anti-inflamatoris. Els mitjans donen molts detalls, fins i tot el codi del tub amb la mostra d’orina: código 3324822. El jugador va presentar un informe de quatre línies amb el tractament que estava seguit i el missatge “espero que això aclareixi totalment la situació.”

El cas Ramos s’agreuja perquè Football Leaks també revela que el jugador es va saltar el protocol antidopatge després del partit de lliga a Màlaga l’abril de 2018. El Madrid ha emès uns minuts després un comunicat negant que el defensa se saltés cap control i desmentint també la resta d’acusacions. “La UEFA va demanar informació puntual i va tancar el tema immediatament, com és habitual en aquests casos, després de la verificació dels experts de l’agència mundial antidopatge, l’AMA i la UEFA. Sobre la resta del publicat, el club no s’hi pronuncia davant l’evidència de com n’és d’insubstancial.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)