Champions

Refugi o més tempesta

Champions League. De nou envoltat de dubtes després de la desfeta contra l’Eibar a Ipurua, el Real Madrid visita la Roma en un partit en què pot segellar la primera plaça del grup o complicar-se la vida

El Real Madrid va tornar-se a veure’s enmig de la tempesta dissabte a Ipurua. Després de la destitució de Julen Lopetegui, amb Santiago Solari a la banqueta, el conjunt blanc havia encadenat quatre victòries balsàmiques, que van amainar el temporal i van fer sortir el sol, però al feu de l’Eibar es va tapar tot de nou. La mala imatge oferta, en un partit en què va ser golejat (3-0), ha provocat que aquells dubtes que els darrers triomfs havien amagat tornin a aparèixer, en un moment en què l’equip madridista es juga el seu futur a Europa.

I és que, aquest vespre, els homes orientats per Solari visiten la Roma a la recerca del refugi que seria la classificació i el primer lloc, però també amb la possibilitat que la tempesta vagi a més, ja que si no guanya avui a l’Olímpic i el CSKA de Moscou s’imposa a casa contra el Viktoria Plzen, els blancs s’acabarien jugant el bitllet a vuitens de final en l’última jornada amb els russos al Santiago Bernabéu. “Hem de fer un partit com sempre en Champions, a l’altura de la nostra història en la competició; sembla fàcil però no ho és”, va dir Solari sobre el compromís d’avui amb una Roma que tampoc està per tirar coets en el campionat italià i que arriba debilitada amb les baixes segures per lesió de De Rossi, Perotti, Pellegrini i Pastore, i amb tres puntals com són el porter Olsen, el defensa central Manolas, i el golejador Dzeko arrossegant molèsties. “Som dos equips que estem, entre cometes, malalts, pels nostres problemes a la lliga. Però ells són els campions d’Europa, no és un partit qualsevol”, va explicar el preparador de l’equip italià, Eusebio di Francesco.

L’actitud i Isco

Un dels punts que més discussió estan causant a la capital estatal és l’actitud dels futbolistes blancs a la gespa, després que el capità Sergio Ramos assegurés que a Ipurua en va faltar. “Hi ha tants factors en el futbol... No tot té a veure amb l’actitud, però la responsabilitat sempre cau sobre l’individu. La suma de tots fa el grup. Podem dir que defensem tots, però si tres no defensen no pots guanyar a ningú”, va manifestar Solari, qüestionat més d’una vegada ahir per Isco,que no ha estat titular en cap dels cinc partits que l’argentí ha dirigit. “Treballa bé, com els seus companys, i compto amb ell de la mateixa manera que ho faig amb els altres vint-i-tres de la plantilla”, es va limitar a respondre l’entrenador.

Hi ha tants factors en el futbol... No tot té a veure amb l’actitud. La suma de tots fa el grup
Santiago Solari
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Si no guanya, el conjunt blanc podria haver-se de jugar la classificació en l’últim partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)