Champions

El subcampió, al límit

Grup C. El Liverpool perd contra el PSG i per classificar-se haurà de guanyar per dos gols de diferència el Nàpols a Anfield en l’última jornada

PARÍS SG 2 LIVERPOOL 1

PARÍS SAINT-GERMAIN:Buffon. Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat, Verratti, Marquinhos, Di María (Dani Alves, 65’), Mbappé (Rabiot, 85’), Cavani (Choupo-Moting, 65’) i Neymar.LIVERPOOL:Alisson, Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum (Keita, 66’), Milner (Shaqiri, 77’), Salah, Mané i Firmino (Sturridge, 71’).GOLS:1-0 (13’) Bernat. 2-0 (37’) Neymar. 2-1 (45’) Milner (p.).ÀRBITRE:Szymon Marciniak (polonès). Grogues a Verratti, Neymar, Van Dijk, Robertson, Gomez, Wijnaldum, Keita i Sturridge.

NÀPOLS 3 ESTRELLA ROJA 1

NÀPOLS:Ospina, Maksimovic, Albiol (Hysaj, 46’), Koulibaly, Mario Rui, Allan, Hamsík, Fabián Ruiz, Callejón (Rog, 86’), Mertens i Insigne (Zielinski, 77’).ESTRELLA ROJA:Borjan, Gobeljic, Degenek, Babic, Rodic, Krsticic, Simic (Ebecilio, 77’), Ben, Marin, Srnic (Jovancic, 64’) i Stojilkovic (Joveljic, 46’).GOLS:1-0 (11’) Hamsik. 2-0 (33’) Mertens. 3-0 (52’) Mertens. 3-1 (57’) Ben Nabouhane.ÀRBITRE:Gil Manzano (espanyol). Grogues a Hysaj, Gobeljic, Krsticic i Jovancic.

El subcampió de la Champions League, el Liverpool, està contra les cordes. El conjunt dirigit per Jürgen Klopp, enquadrat en un dels grups més complicats, té compromesa la seva presència en els vuitens de final després de perdre ahir (2-1) al Parc dels Prínceps contra un solvent PSG, i ara s’haurà de jugar el bitllet a la següent eliminatòria en l’última jornada amb el Nàpols, que no va fallar a San Paolo i va imposar-se (3-1) a l’Estrella Roja. D’aquesta manera, per classificar-se, l’equip red haurà de superar per 1-0 o per dos gols de diferència el napolità, que passaria si no perd a Anfield. Mentrestant, el PSG es classificarà segur si guanya al feu de l’Estrella Roja, ja que, en cas de triple empat en el grup, seria el parisenc l’eliminat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)