Champions

El PSG silencia Old Trafford

Lliga de campions. Els parisencs es sobreposen a les baixes de Neymar i Cavani i s’imposen a Manchester vorejant la golejada en una gran segona part

man. united 0 psg 2

MANCHESTER UNITED:De Gea: Young, Bailly, Lindelöf, Shaw; Matic, Herrera, Pogba: Lingard (Alexis, 44’), Rashford (Lukaku, 83’) i Martial (Mata, 46’).PSG:Buffon, Bernat, Kimpembe, Thiago Silva, Kehrer, Marquinhos, Verratti (Paredes, 75’)), Alves, Di María (Dagba, 81’), Draxler i Mbappé.GOLS:0-1 (53’) Kimpembe. 0-2 (60’) Mbappé.ÀRBITRE:Daniele Orseto. Grogues a Young, Lindelöf, Herrera, Shaw; Kimpembe, Draxler, Bernat, Alves. Vermella a Pogba (89’).

La primera derrota de l’era Solskjaer al United va ser ahir molt dolorosa. La ratxa positiva des de l’adeu de Mourinho i les baixes de Neymar i Cavani havien capgirat la condició de favorit, però a l’hora de la veritat el PSG es va mostrar superior amb una gran segona part en què va fer dos gols i només les intervencions de De Gea van evitar la golejada.

El United lluita per evitar que la temporada sigui un desastre. Va pel bon camí darrerament, però ahir va comprovar que els somnis de grandesa s’han d’oblidar. La Champions no fa presoners. Lliçó clara. Després d’una primera part igualada, amb una ocasió per banda i dues baixes per lesió als anglesos amb Martial i Lingard, tot feia pensar que l’entrada de Mata podia oferir més control del joc un cop comprovat que Verratti tenia el dia inspirat i imposava la seva llei. Però el primer gerro d’aigua freda va ser veure Kimpembe rematant sol un córner en el minut 53. Un dels punts més fluixos del joc dels red devils durant la temporada ha estat la defensa i a la represa va fer aigües. En el 60’ Young no va aplicar bé el fora de joc, Di María va trobar forat per la banda i la centrada rasa va servir a Mbappé per fer el 0-2 amb una comoditat sorprenent malgrat estar entre Bailly i Lindelöf. Tot seguit, el punta francès va tornar a plantar-se sol davant De Gea, que li va endevinar la intenció. Repetiria poc després en ocasions de Di María i Bernat.

Expulsió de Pogba

El United va mirar de reaccionar al tram final, sense idees en els últims metres i la mala nit la va cloure Pogba veient de forma justa la segona groga en el 89’ per una entrada a Alves.