Champions

La UEFA investiga Ramos per la groga

Champions League. El central del Madrid s’exposa a una sanció de dos partits per les declaracions en què assegurava que l’havia forçat

La UEFA ha anunciat aquesta tarda que ha iniciat una investigació disciplinària a Sergio Ramos per les declaracions posteriors a l’Ajax-Real Madrid. El central andalús va explicar que havia forçat la targeta groga que l’àrbitre li va ensenyar en els últims minuts del partit, amb l’eliminatòria encarrilada (1-2), per tal de complir la sanció en la tornada i arribar net d’amonestacions als hipotètics quarts de final. “Ho tenia present i, tot i que no és subestimar el rival ni pensar que l’eliminatòria està superada, ho he decidit així”, va dir Ramos després del duel. Més tard però, alertat probablement pel propi club, que sap que el reglament de la UEFA contempla una sanció d’un partit extra als futbolistes que forcin una targeta, va difondre un missatge a les xarxes social en què desmentia que hagués provocat la targeta groga. La contradicció, però, li podria sortir cara, al central del Real Madrid, ja que ara la UEFA investiga el cas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)