Més futbol

Dues errades defensives espatllen un gran partit

2a divisió femenina. El Sant Pere es deixa tres punts en el tram final

PARDINYES 4 SANT PERE 3

PARDINYES:Elian, Llaras, Janira, Marta, Oriach, Roca, Rosi, Estopa, Montse, Rebeca i Peirau.SANT PERE PESCADOR:Barneda, Gasull, Alba González, Mateos, Masferrer, Ríos, Cros, Laia, Denis, Rey i Cynthia.GOLS:1-0 (25’) Oriach. 1-1 (33’) Masferrer. 1-2 (60’) Ríos. 2-2 (63’) Oriach. 2-3 (68’) Masferrer. 3-3 (84’) Taverner. 4-3 (89’) Taverner.ÀRBITRE:López Brustenga.T.G.:A les locals Peirau, Janira, Taverner i Sáez; i a la visitant Denis.T.V.:A la visitant Blanco, vermella directa.

Una derrota d’aquelles que couen. El Sant Pere Pescador va ser capaç de remuntar un resultat advers i d’arribar al tram final del partit amb la victòria al sarró, després d’un matx que les jugadores de Joan Pont van dominar, basant-se en la possessió i gaudint de diverses arribades, cinc de les quals molt clares. Però les errades es paguen molt cares i el Pardinyes, que va basar el matx a sortir al contraatac, i que va tenir efectivitat, va aprofitar-les.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)