Internacional

El City guanya amb polèmica (1-0)

Premier League. Gran acció de Pedro per decidir el Chelsea-Tottenham amb Kepa castigat a la banqueta, golàs de Mané en el 5-1 del Liverpool i golejades d’Arsenal i United

La jornada de la Premier League ha comportat aquesta nit la victòria del Manchester City contra el West Ham gràcies a un penal inexistent a Bernardo Silva, que Agüero no ha desaprofitat. La victòria permet l’equip de Pep Guardiola seguir segon, a un punt del Liverpool, que ha esclafat el Watford de Javi Gracia (5-0). Cal destacar el doblet de Sadio Mané, sobretot el segon gol amb un espectacular cop d’esperó des del punt de penal.

El morbo de la jornada s’ha viscut a Stamford Bridge. Sarri ha castigat la indisciplina de Kepa el passat diumenge enviant-lo a la banqueta i el Chelsea s’ha desfet del Tottenham gràcies a una gran acció individual de Pedro i a una greu errada de Trippier, que ha cedit la pilota al porter sense veure que Hugo Lloris no era sota pals. La pugna pel quart lloc segueix intens perquè tots han fet els deures. L’Arsenal ha golejat el Bournemouth (5-1) amb intercanvi de regals en dos dels gols, mentre que el doblet de Lukaku ha permès el Manchester United sortir victoriós de la visita al Crystal Palace (1-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)