Internacional

El Fulham destitueix Claudio Ranieri

Premier League. El veterà tècnic italià no ha aconseguit fer reaccionar el cuer de la lliga, que té la salvació a deu punts a falta de deu jornades

El Fulham va apostar per Claudio Ranieri quan estava a tres punts de la salvació i era l’equip més golejat de les grans lligues. El veterà tècnic italià va aterrar a Londres al novembre i després de 16 partits i només tres victòries els cottagers són cuers a deu punts del quart per la cua després de perdre una final contra el Southampton, avantpenúltim. I els mals resultats han comportat aquesta tarda la destitució de Ranieri, campió de la Premier League per sorpresa amb el Leicester al 2016.El seu ajudant, l’ex-internacional anglès Scott Parker, afrontarà la missió gairebé impossible de remuntar deu punts en deu jornades. “Seguirem lluitant mentre les matemàtiques diguin que la salvació és possible. No tenim la màxima confiança i no és fàcil reaccionar”, va afirmar l’italià després d’encadenar quatre derrotes. El Fulham s’ha gastat 112 milions en fitxatges en el retorn a la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)