Champions

“La Champions és l’últim cartutx del Madrid”

Champions League. L’entrenador de l’Ajax, Ten Hag, celebra l’absència de Ramos i dona la recepta per tenir opcions de classificació. “Dominar, marcar i vèncer”, ha dit

Conscient de la dificultat de capgirar l’1-2 del partit d’anada però amb la ferma convicció que el seu equip donarà guerra fins l’últim minut. Així va presentar-se l’entrenador de l’Ajax, Ten Hag, en la roda de premsa prèvia al duel de tornada que els enfrontarà amb el Real Madrid al Santiago Bernabéu. “El nostre objectiu és clar i és el mateix que en tots els partits: marcar gols. Som l’Ajax i no ens importa l’equip que tinguem davant, el que volem és dominar, marcar i guanyar”, va etzibar el preparador holandès.

Contra un rival el qual espera que “jugui com a l’anada esperant l’errada del contrari”, Ten Hag va valorar molt positivament l’absència per sanció de Sergio Ramos. “És el cap del Madrid al camp i en la rereguarda. La seva absència, és clar, no és només una pèrdua a nivell tàctic que es notarà sobre la gespa, sinó també a nivell mental. La seva baixa és una sagnia per al Madrid”. No obstant això, el tècnic ajacied va voler alertar del perill que suposa la Champions, a hores d’ara l’única taula de salvació per al Madrid. “Tan sols tenen opcions a Europa i això canviarà la seva actitud en el camp, però els nostres jugadors seran ambiciosos i lluitaran per continuar vius a totes les competicions”, va finalitzar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)