Champions

Rècord de cotització de les accions de l’Ajax

Champions League. Després de la contundent victòria al Bernabéu, el club d’Amsterdam puja a la borsa mentre el Madrid deixarà d’ingressar 45 milions

Les accions de l’AFC Ajax NV han tancat la jornada d’avui, dimecres, amb un preu de 16,55 euros, fet que suposa una pujada del 7,82% respecte del dia anterior. Aquesta és la cotització màxima del club holandès en els últims cinc anys i s’ha registrat un dia després que eliminés el Real Madrid en els vuitens de final de la Champions League per un humiliant 1-4. Els títols de l’equip holandès, que cotitza a l’índex Euronext, amb seu a Amsterdam, han aconseguit un pic de 17 euros per acció aquest matí, una xifra notablement per sobre dels 16,45 euros registrats el passat 25 de gener, que era la seva màxima cotització en els últims 5 anys.

El club que presideix Hennie Henrichs passa una ratxa positiva en els últims mesos ja que, fa exactament un any, les seves accions s’intercanviaven a 10,4 euros per títol. De fet, avui l’Ajax ha arribat a superar els 307 milions d’euros de capitalització.

Per contra, el Real Madrid deixarà d’ingressar 45 milions per culpa de la seva eliminació davant l’Ajax. Aquesta és la xifra que hauria cobrat el club blanc si hagués tornat a ser campió d’Europa, sense comptar les clàusules de contractes amb patrocinis ni l’ingrés per taquilla de quarts de final i semifinal. No repetir l’èxit de les tres últimes edicions de la Champions, provocarà, doncs, que es quedi sense bona part dels ingressos amb els quals ha comptat les tres últimes temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)