1a divisió

Monchi torna al Sevilla

Primera divisió. El club andalús ha anunciat el seu retorn com a nou director esportiu després de la seva marxa fa dos anys a la Roma

Ramón Rodríguez Verdejo ’Monchi’ torna a la que és la seva casa: el Sevilla on va treballar com a director esportiu durant 17 anys i signant les pàgines més històriques del club sevillà. Un idil·li que es va trencar fa dos anys amb la marxa de Monchi a la Roma. Ara Sevilla i tècnic han tornat als orígens. L’entitat i el tècnic han arribat a un acord perquè el de San Fernando torni al que havia estat el seu lloc fins fa dos anys, com a director general esportiu de l’entitat de nervión. La seva incorporació es farà efectiva a partir del pròxim 1 d’abril. La seva presentació serà demà al matí al Ramón Sánchez Pizjuán.

Dies de canvis importants al Sevilla que ha vist com en tres dies el club ha canviat d’entrenador. Pablo Machín va ser destituït i Joaquín Caparrós, fins llavors director esportiu, agafava les regnes de l’equip. Ara tots dos es tornaran a veure les cares. I és que Amb Monchi va arribar Caparrós i tots dos tornen ara a trobar-se exercint els mateixos càrrecs que en aquells anys en què el club va recuperar la màxima categoria per a instal·lar-se a l’elit. Els primers 17 anys del segle XXI sempre seran recordats com l’Era Monchi però avui el Sevilla tindrà que tornar a trepitjar la terra i jugarà davant l’Espanyol al RCDE Stadium. (16.15 hores).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)