Champions

El Liverpool posa un peu a les semifinals (2-0)

Champions League. El conjunt anglès venç amb comoditat el Porto gràcies a dues dianes a la primera meitat de Keita i Firmino i deixa l’eliminatòria molt ben encarrilada

Si la setmana que ve no hi ha un miracle a Portugal, el Liverpool jugarà les semifinals de la Champions League després de superar el Porto amb comoditat. Els de Jürgen Klopp han deixat el partit, i l’eliminatòria, pràcticament sentenciada abans del descans gràcies a les dianes de Keita, just començar, i Firmino.

El Porto ha sortit valent i disposat a anar a buscar a dalt el seu rival, però abans de trobar el joc, el Liverpool ja s’ha trobat amb un premi en forma de gol. I és que just en el minut 5, en ple domini visitant, Keita ha rebut una pilota dins l’àrea i l’ha enviat al fons de la xarxa amb un xut que ha desviat la cama d’un defensa. L’1-0 ha donat ales als vermells, que a partir d’aquell moment han passat com una piconadora per sobre el seu rival. I així, després d’una bona oportunitat de Salah, Firmino ha fet el segon en completar una magnífica jugada col·lectiva.

A la represa, els anglesos han deixat clar des de l’inici que no especularien amb el resultat amb un gol de Mané, anul·lat per fora de joc. Amb el pas dels minuts, però, el ritme ha baixat i el Liverpool n’ha fet prou amb no arriscar gaire i controlar el partit perquè els portuguesos gairebé no han inquietat la porteria d’Alisson tret d’alguna tímida aproximació de Marega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)