Champions

El Liverpool ensenya múscul

Champions League. Els de Jürgen Klopp encarrilen l’eliminatòria amb un triomf còmode contra el Porto, amb gols de Keita i Firmino

liverpool 2 porto 0

LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Milner; Fabinho, Henderson, Keita; Salah, Mané (Origi, 73’) i Firmino (Sturridge, 81’).PORTO:Casillas; Corona, Maxi Pereira (Fernando, 77’), Felipe, Militao, Alex Telles; Otávio, Óliver (Bruno Costa, 73’), Danilo, Soares (Brahimi, 62’); i Marega.GOLS:1-0 (5’) Keita. 2-0 (25’) Firmino.ÀRBITRE:Mateu Lahoz.T.G.:als visitants Soares i Felipe.

Caldrà lligar-ho d’aquí a una setmana, però el Liverpool va posar un peu i mig a les semifinals després de vèncer amb solvència el Porto en un partit resolt en el primer temps. Els gols de Keita, just començar, i Firmino van ser decisius.

Tot i l’inici valent del Porto, els vermells van trobar el premi del gol abans fins i tot de merèixer-ho: Keita va rebre dins l’àrea i va enviar la pilota al fons de la xarxa amb un xut que va desviar un rival (5’). El gol li va provar, al Liverpool, que a partir d’aleshores va ser superior. Salah hauria pogut ampliar la renda, però finalment el 2-0 va arribar en una gran jugada col·lectiva culminada per Firmino (25’).

Amb l’eliminatòria molt ben encarrilada, els anglesos no van treure el peu de l’accelerador com van palesar just iniciar el segon temps; el gol de Mané, però, va ser anul·lat per fora de joc (49’). Tot i això, amb el pas dels minuts, el ritme es va calmar i el Liverpool en va fer prou amb controlar el matx per no patir. De fet, només Marega amb un parell de tímides aproximacions va apropar-se a Alisson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)