Champions

El Liverpool intimida

Champions League. L’eficàcia golejadora de l’equip anglès, que només s’ha quedat a zero en sis partits aquest curs, fa encara més difícil la remuntada al Porto aquesta nit, a O Dragão

Durant els vuit mesos i mig de temporada que s’han disputat fins ara, el Liverpool només s’ha quedat sense marcar en sis partits, tres dels quals, això sí, a la Champions: contra el Nàpols, l’Estrella Roja i el Bayern de Munic. La dificultat es multiplica, doncs, aquesta nit per al Porto, que necessita remuntar contra els reds per accedir a la semifinal de la Champions. Després del 2-0 de fa una setmana a Anfield, si els de Jürgen Klopp mantenen la tendència golejadora, poca cosa tindrà a fer l’equip que entrena Sérgio Conceição. “Haurem de ser gairebé perfectes per passar, però em sembla que encara tenim alguna cosa a dir”, assegura el tècnic.

Certament, als portuguesos els caldrà acostar-se a la perfecció per poder frenar el poder de la tripleta formada per Mohamed Salah, Sadio Mané i Roberto Firmino, que ja sap què és marcar, fins i tot golejar, a O Dragão. Ho va fer fa poc més d’un any, la nit del 14 d’abril del 2018, en el contundent 0-5 amb què va acabar la darrera visita del Liverpool a l’estadi del Porto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)