Champions

Pas endavant de l’Ajax (0-1)

Champions League. El conjunt holandès venç a domicili al Tottenham i s’apropa a la final europea

L’Ajax continua tombant murs en la seva carrera cap a la final de la Champions. El conjunt de Ten Hag ha aconseguit el triomf a domicili contra el Tottenham i encara el passi cap al Metropolitano que haurà de tancar la setmana que ve.

Els visitants han donat un cop d’efecte en el primer quart d’hora amb la diana de van de Beek. La posada en escena ha estat millor per l’Ajax que ha vist com el Tottenham no gaudia ni de futbol ni de contundència defensiva per fer front a les seves oportunitats. Els holandesos han pogut sentenciar en dues ocasions: la primera, en el minut 24, amb una jugada de tiralínies acabada per van de Beek que Lloris ha enviat a córner. La segona, ja a les acaballes del partit, quan Neres ha estavellat la pilota a la fusta.

Entremig, el Tottenham ha experimentat una millora, sobretot a partir del canvi de sistema provocat per la lesió de Vertonghen, però totes les seves accions morien en l’encertada defensa visitant o en centrades que el segur porter Onana ha malbaratat. Els anglesos, avui molt afectats per les baixes, presentaran més batalla la setmana que ve amb la recuperació de jugadors importants

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)