1a divisió

play-off ascens

el mallorca

Un retorn a l’elit sis anys després

‘Play-off’ 1a. El Mallorca ha passat de jugar a segona B, fa només un any, a degustar un ascens meteòric a primera amb Vicente Moreno, que ha configurat un bloc hermètic i competitiu

Vicente Moreno és l’ànima del projecte del Mallorca. “Tenim la sort de tenir un entrenador com ell”, apuntava Antonio Raíllo, central del conjunt balear i ex de l’Espanyol enmig de les celebracions de l’ascens. Un aspecte que confirmava Salva Sevilla, veterà il·lustre que torna a primera després de viure la transformació del club aquests dos últims anys. “Hem fet un bloc molt maco, això és una família.” Qui ha donat forma a tot això és el tècnic de Massanassa. Moreno coneixia a la perfecció el procés. És el mateix que va fer amb el Nàstic uns anys enrere. Pujar de segona B a segona i fer el play-off d’ascens a primera. L’Osasuna va trencar el somni dels tarragonins, i des de llavors Moreno buscava arribar a primera amb una espina que es va treure en una revetlla de Sant Joan que mai oblidarà. El Mallorca va signar un partit gegantí per golejar el Dépor i arribar a primera en un ascens meteòric: en un any ha passat de segona B a primera. Només el Granada ho havia fet en modalitat de play-off el 2011.

Ahir va ser nit de celebració: primer a l’ajuntament i al Consolat de Mar per acabar a la popular font de les Tortugues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)