1a divisió

Una festa de primera

‘Play-off’ 1a. El Mallorca celebra el seu ascens amb un recorregut en un autobús descapotable per Palma i en comunió amb la seva afició

El Mallorca va celebrar el seu ascens a primera divisió amb un recorregut en un autobús descapotable per Palma. Allà hi havia els jugadors i el cos tècnic celebrant un ascens a la màxima categoria del futbol estatal. Una comunió total amb els seus aficionats, que, sis anys després, tornaran a gaudir del seu equip a l’elit.

La primera parada de la festa de l’ascens va portar la comitiva a la balconada de Cort, des d’on van saludar l’afició acompanyats per les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde de la ciutat, José Hila. Allà van prendre la paraula nombrosos jugadors, així com l’entrenador, Vicente Moreno. No han faltat els càntics típics i els agraïments a l’afició pel seu suport. Després, el periple va seguir amb una visita al Consolat de Mar, on els va rebre la presidenta en funcions del govern balear, Francina Armengol. La nit va acabar al lloc més emblemàtic: la plaça de les Tortugues de Palma, on la felicitat es va desbordar. No n’hi havia per a menys. Era una festa de primera, i no se celebra cada dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)