Champions

Duel gegant ple de baixes

Champions League. No jugaran Mbappé, Ramos, Neymar ni Modric

Dos grans d’Europa s’enfronten aquesta nit al Parc dels Prínceps, en el seu debut en la Champions, amb moltes absències de jugadors destacats. París Saint-Germain i Real Madrid s’examinen en el primer partit de la lligueta sense poder comptar amb un bon grapat dels seus millors futbolistes. Així, mentre que als francesos els faltarà el seu trident atacant, format per Kylian Mbappé, Neymar Junior i Edinson Cavani, els madrilenys es presentaran, entre d’altres, sense Sergio Ramos, Marcelo, Isco i Luka Modric. Serà també una nit especial per a alguns jugadors que han vestit la samarreta rival. Keylor Navas i Alphonse Areola, per exemple, han canviat de porteria, mentre que Pablo Sarabia, ara al PSG, es va formar en el Madrid i Ángel di María va ser jugador blanc entre el 2010 i el 2014.

El partit és més important perquè mostrarà l’estat de forma dels dos equips en un moment de la temporada com aquest que no pas per la importància que tindrà en la classificació del grup A. En tot cas, Thomas Tuchel, l’entrenador de l’equip parisenc, haurà de compondre una davantera de circumstàncies per afrontar-lo. Podria optar pel nouvingut Mauro Icardi, amb pocs entrenaments a causa de la inactivitat que ha tingut els darrers mesos, o tornar a confiar en el camerunès Eric Choupo-Moting. Les altres dues posicions semblen assegurades per a l’argentí Ángel di María i l’espanyol Pablo Sarabia, que, de moment, està oferint un rendiment notable al PSG. El basc Ander Herrera també apunta a l’onze inicial, en un centre del camp en el qual segurament hi seran Marco Verratti i Idrissa Gueye. En la defensa, davant de Keylor Navas, jugaran els brasilers Marquinhos i Thiago Silva, com a centrals; el valencià Joan Bernat, a la banda esquerra, i el belga Thomas Meunier, a la banda dreta.

Per evitar un començament tan irregular com el que ha protagonitzat el seu equip en la lliga, Zinedine Zidane apostarà, segurament, per una davantera inèdita, amb el nou referent blanc, Eden Hazard, al costat de Gareth Bale i Karim Benzema. El tècnic francès també haurà de recompondre la defensa i tot indica que farà debutar el seu compatriota Ferland Mendy en el lateral esquerre i el brasiler Militão a l’eix. En el mig del camp, sense Modric, Isco, Fede Valverde ni Marco Asensio, Zidane haurà d’apostar per Casemiro, Toni Kroos i el renascut James Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)