Champions

Salvats d’un ensurt

Els rivals. L’Inter rescata un punt a casa després de patir el domini de l’Slavia de Praga, que es queda a dos minuts del triomf

INTER 1 SLAVIA PRAGA 1

INTER DE MILÀ:Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Skriniar; Candreva (Lazaro, 49’), Brozovic (Barella, 71’), Gagliardini, Sensi, Samoah, Lukaku i Lautaro (Politano, 72’).SLAVIA DE PRAGA:Kolar, Kudela, Boril, Coufal, Hovorka, Husbauer, Stanciu, Masopust (Helal, 79’), Olayinka (Provod, 85’), Soucek i Traoré (Zeleny, 60’).GOLS:0-1 (63’) Olayinka. 1-1 (92’) Barella.ÀRBITRE:Ruddy Buquet (francès).T.G.:als locals Asamoah, Lautaro i Politano; i als visitants Hovorka i Soucek.

La posada en escena de l’Slavia de Praga va agafar a contrapeu l’Inter al Giusseppe Meazza. El conjunt italià va salvar un empat en el darrer sospir després d’un xoc en què va patir i de valent contra un rival que va sorprendre amb el seu joc.

La pressió a camp rival i el gust pel joc de toc va ser un problema per a l’equip de Conte. Tot i això, els locals van poder colpejar a partir de jugades a pilota aturada i d’un xut, després de la represa, de Lautaro que Kolar va salvar amb una mà prodigiosa. Després de l’ocasió, i d’una aturada pel VAR que va acabar en no res, l’Inter va acabar els torrons i l’únic equip que va emergir va ser el visitant. El gol d’Olayinka, aprofitant un refús de Handanovic, va deixar a la lona els nerazzurri, que encara haurien pogut rebre el segon en diverses ocasions.

Al final, Sensi va xutar al travesser i Barella va caçar el refús i va aconseguir l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)