Champions

Passa el tràmit rus amb nota

Champions. La sortida després del descans de l’Atlético fonamenta un triomf en el desplaçament més enganyós del grup

lokomotiv 0 atlético 2

LOKOMOTIV DE MOSCOU:Guilherme, Corluka, Howedes, Murilo, Rybus, Ignatiev (Eder, 80’), Krychowiak, João Mario (Eder, 80’), Barinov, Smolov i Zhemaletdinov (Idowu, 33’).ATLÉTICO DE MADRID:Oblak, Arias, Felipe, Giménez, Lodi, Saúl, Koke (Correa, 87’), Thomas, Costa (Lemar, 77’), Morata i João Félix (Hermoso, 84’).GOLS:0-1 (48’) João Félix. 0-2 (58’) Thomas.ÀRBITRE:Grinfeld.T.G.:Als locals Ignatiev i João Mario; als visitants Thomas i Felipe.

L’Atlético va solucionar amb solvència el sempre difícil desplaçament a Rússia. El conjunt de Simeone va madurar el partit en la primera meitat i el va escorxar en el segon gràcies a dues genialitats de João Félix només sortir del descans.

L’equip de Simeone ja hauria pogut encarrilar l’enfrontament en la primera meitat, en un córner que Diego Costa va fallar clamorosament sol davant de la porteria buida. El Lokomotiv, en canvi, ni tan sols va amenaçar la porteria d’Oblak.

Després del descans, l’Atlético va donar dues estocades que van resultar ser definitives. En la primera, João Félix, entrant com una exhalació, va aprofitar el rebot del seu propi xut per batre Guilherme. En la segona, l’atacant portuguès va posar una pilota franca que va servir perquè Costa assistís Thomas. Oblak també va fer acte de presència en el partit quan el Lokomotiv es va activar, però el marcador no es va tornar a moure.