Champions

A l’infern amb l’aigua al coll

Champions League. El Real Madrid visita l’Ali Sami Yen obligat a reconduir la seva precària situació en el grup A i amb Zinedine Zidane esgotant el seu crèdit com a entrenador madridista

L’Ali Sami Yen, tantes vegades comparat amb un infern, es presenta aquesta vegada literalment com el foc que pot acabar de calcinar la segona etapa de Zinedine Zidane a la banqueta del Real Madrid. I és que amb diversos mitjans de l’entorn blanc apuntant a una destitució en cas de derrota i amb José Mourinho sempre flotant en un ambient enrarit, el conjunt madridista es presenta avui a Istanbul encara paint la derrota de dissabte a Mallorca i amb l’obligació d’assegurar-se la primera victòria en la Champions per abandonar la precària situació que viu en un grup comandat amb mà de ferro pel París Saint-Germain. “És una final, és clar que sí, però com tots els partits que juguem. Ja fa 18 anys que soc aquí i com a futbolista ja era el mateix. L’obligació de guanyar sempre hi és present”, va argumentar Zidane, reticent a valorar el seu futur en cas d’un altre contratemps. “No em pregunteu a mi, jo vull ser aquí. La situació ja la coneixeu, pregunteu a un altre”, va explicar el tècnic marsellès, instant els periodistes a consultar a Florentino els seus plans de futur i just després de rebre l’escalf del seu capità, Sergio Ramos, contundent minuts abans a la sala de premsa. “Tothom sap que aquest vestidor està a mort amb Zidane, passi el que passi. I volem donar la imatge d’un equip que continua creient en el seu entrenador. El Real Madrid sempre torna i la manera de fer-ho és de forma unida”, va proclamar el defensa andalús, que té una relació àcida amb José Mourinho: “El més senzill seria dir que Zidane continuarà fins a final de temporada a la banqueta, però això no genera debats i per a la premsa que hi hagi notícies és interessant. Parlar d’entrenadors ens cansa, per sort Zidane està curat d’espants.”

Torna Hazard

Després de no haver-se desplaçat a Son Moix pel naixement del seu quart fill, l’extrem belga sí que ha viatjat fins a Turquia convertit en una de les esperances blanques per intentar revertir una situació delicada, sobretot després de l’empat tan inesperat com agònic de l’última jornada al Santiago Bernabéu contra el Bruges.

Malgrat que el record més recent dels blancs a Istanbul desperta optimisme (van guanyar per 1-6 contra el Galatasaray), es tracta de l’únic triomf madridista a la gegant metròpoli turca, on ha perdut en dues ocasions (totes dues contra el Galatasaray) i ha empatat amb el Besiktas. “Aquí sempre es genera un ambient impressionant i els hem de felicitar encara que ens vagi en contra. Però el que compta és el que succeeix dins del terreny de joc i això, quan es tracta de la Champions, implica guanyar tant sí com no”, va desgranar Sergio Ramos, que arriba a l’Ali Sami Yen amb 120 partits de Champions disputats.

Falcão no s’entrena

Malgrat que la possibilitat de reeditar els derbis de la seva època a l’Atlético de Madrid era un dels punts candents de la prèvia del xoc, Radamel Falcão, que arrossega un problema al tendó d’Aquil·les, no va poder formar part de l’entrenament d’ahir al vespre del Galatasaray, fet que previsiblement l’apartarà del partit amb el romanès Florin Andone com a gran candidat a ocupar la punta de llança de l’equip que dirigeix l’emblemàtic Fatih Terim.

RODES DE PREMSA

És una final, però com tots els partits. No em pregunteu a mi pel meu futur, jo vull ser aquí
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Zidane està curat d’espants i nosaltres cansats de parlar d’entrenadors. Estem a mort amb ell
Sergio Ramos
CAPITÀ DEL REAL MADRID
Grup A
Jornada 3
Galatasaray - R. Madrid
21 h (M. LdC)
PSG - Bruges
21 h (M. LdC3)
Grup B
Jornada 3
Tottenham - E. Roja
21 h (M. LdC8)
Olympiacòs - Bayern
21 h (M. LdC7)
Grup C
Jornada 3
Xakhtar - D. Zagreb
18.55 h (M. LdC2)
M. City - Atalanta
21 h (M. LdC7)
Grup D
Jornada 3
Atlético - Bayer L.
18.55 h (M. LdC)
Juve - Bayer L.
21 h (M. LdC4)
Grup E
Jornada 3
Salzburg - Nàpols
dc., 21 h (M. LdC2)
Genk - Liverpool
dc., 21 h (M. LdC4)
Grup F
Jornada 3
Inter. - Dortmund
dc., 21 h (M. LdC3)
Slavia - Barça
dc., 21 h (M. LdC)
Grup G
Jornada 3
Leipzig - Zenit
dc., 18.55 h (M. LdC2)
Benfica - Lió
dc., 21 h (M. LdC7)
Grup H
Jornada 3
Ajax - Chelsea
dc.,18.55 h (M. LdC1)
Lilla - València
dc., 21 h (M. LdC2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)