Champions

Remuntada del Dortmund amb un Achraf estel·lar

Grup F. L’equip alemany respon a un 0-2 en una segona part memorable

DORTMUND 3 INTER 2

DORTMUND:Burki; Achraf, Akanji, Hummels, Schulz; Witsel, Weigl; Jadon Sancho (Piszczek, 81’), Brandt, Thorgan Hazard (Guerreiro, 88’); Götze (Paco Alcácer, 63’).INTER:Handanovic; Godín, De Vrij, Skriniar; Brozovic; Candreva, Vecino (Sensi, 67’), Varella, Biraghi (Lazaro, 65’); Lukaku (Politano, 73’) i Lautaro Martínez.GOLS:0-1 (5’) Lautaro Martínez. 0-2 (40’) Vecino. 1-2 (51’) Achraf. 2-2 (64’) Brandt. 3-2 (81’) Achraf.ÀRBITRE:Danny Makkelie (Holanda).T.G:Als visitants Biraghi, Skriniar, Candreva.

Semblava que l’Inter tornaria a colpejar el Dortmund, com ho havia fet fa dues setmanes a Milà. Els italians havien aconseguit un avantatge de 0-2 en el descans, en uns 45 minuts sensacionals, gràcies als gols de Lautaro Martínez i Matías Vecino. Però la resposta de l’equip de Lucien Favre va ser demolidora. En una segona part èpica, l’equip alemany va capgirar el resultat i va aconseguir un triomf que li pot valer la classificació. Achraf Hakimi va iniciar la remuntada, Julian Brandt va empatar quan quedava mitja hora de joc i, de nou, Achraf, en el minut 81, segellant una actuació memorable, va signar el 3-2 definitiu.