Champions

El Lió, a dins en l’últim instant

Grup G. Els francesos igualen un 2-0 gràcies a una diana de Depay en el tram final i deixen el Zenit fora de les dues competicions

O. LIÓ 2 LEIPZIG 2

OLYMPIQUE DE LIÓ:Lopes, Andersen, Rafael (Marçal, 73’), Denayer, Terrier (Marcelo, 87’), Aouar, Dembelé, Depay, Mendes, Tete i Tousart (Reine-Adelaide, 64’).LEIPZIG:Gulacsi, Saracchi, Upamecano (Matheus Cunha, 55’), Haidara, Poulsen, Forsberg, Werner (Ampadu, 55’), Klostermann, Nkunku (Laimer, 75’), Mukiele i Diemme.GOLS:0-1 (9’) Forsberg, de penal. 0-2 (33’) Werner, de penal. 1-2 (50’) Aouar. 2-2 (82’) Depay.ÀRBITRE:Taylor.T.G.:al local Mendes; als visitants Saracchi, Upamecano i Mukiele.

benfica 3 zenit 0

BENFICA:Vlachodimos, Grimaldo, Ruben Dias, Gabriel, Cervi, Chiquinho, Pizzi, Taarabt, Tavares, Vinicius i Ferro.ZENIT:Kerzhakov, Douglas Santos, Osorio, Barrios, Ivanovic, Azmoun, Kravaev, Shatov, Erokhin, Dzyuba i Ozdoev.GOLS:1-0 (47’) Cervi. 2-0 (58’) Pizzi. 3-0 (79’) Azmoun, en pròpia porta.ÀRBITRE:Mateu Lahoz.T.G.:al local Gabriel; als visitants Erokhin i Ozdoev.T.V.:al visitant Douglas Santos per doble groga (56’).

L’Olympique de Lió estarà en el bombo dels vuitens de final gràcies a un gol de Depay en els instants finals. El conjunt francès estava eliminat, ja que, tot i la desfeta del Zenit (que va acabar perdent també el privilegi de ser en l’Europa League perquè el Benfica li va remuntar el goal average), la derrota el deixava fora. Tot i marxar al descans amb desavantatge, el Lió va acabar reaccionant a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)