1a divisió

Equidistància traumàtica

Jornada 25. El Girona té els llocs de descens igual de prop que els d’ascens directe (a 10 punts). Malgrat les contínues relliscades (4 punts de 18), la zona de ‘play-off’ és a un sol punt

L’equip amb més pressupost de segona A té els llocs de descens igual de prop que els d’ascens directe quan ja s’han jugat quatre partits de la segona volta. La dada fa mal, tenint en compte que la plantilla es va confeccionar amb la vista posada exclusivament en el retorn a primera divisió per la via ràpida.

L’Almeria transita deu punts per sobre dels gironins i la sort és que va punxar a casa, perquè si no seria líder, amb els mateixos punts que el Cadis i tretze més que els blanc-i-vermells. El Saragossa, que ara és quart, també s’enfilaria amb un +10 respecte al Girona si guanyés el partit que té pendent a Miranda de Ebro.

La zona de descens és igual de lluny (o de prop) que l’ascens directe. Qui la marca és l’Oviedo, precisament el darrer rival que ha visitat Montilivi. Els blanc-i-vermells tenen el líder (Cadis) tretze punts per damunt i el cuer (Racing), quinze per sota.

El ‘play-off’, a un punt

Malgrat les contínues relliscades i el fet d’estar immers en una ratxa molt deficient (4 punts de 18), els llocs de play-off continuen molt a l’abast, a només un punt. De fet, el Girona hauria recuperat una plaça entre els sis primers si hagués conservat diumenge l’1-0 de Stuani.

Tot i que les posicions de fase d’ascens queden a prop, també comença a ser complicat que el Girona pugui arribar a tenir el factor camp a favor en el cas que es classifiqui entre els sis primers. De fet, els de Martí ja tenen el tercer classificat a vuit punts i el quart a set, tot i que seran deu si el Saragossa guanya al camp del Mirandés.

Més a l’abast té el cinquè lloc (a dos punts) i el sisè (a un), tot i que la densitat en la zona mitjana és màxima (dos triomfs separen el Fuenlabrada, cinquè, i l’Sporting, catorzè).

EL ‘PLAY-OFF’

El factor camp s’ha encarit perquè el 3r (l’Osca) ja està a 8 punts i el 4t (el Saragossa), a 7 i un partit menys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)