Champions

Classificació encarrilada

UEFA Champions League. El Bayern posa un peu i mig als quarts de final golejant a Stamford Bridge un rival desdibuixat

chelsea 0 bayern 3

CHELSEA:Caballero, Rudiger, Alonso, Christensen, Jorginho, Barkley (Abraham, 61’), Kovacic, Giroud (Willian, 61’), Mount, James i Azpilicueta (Pedro, 73’).BAYERN MUNIC:Neuer, Pavard, Thiago (Goretzka, 90’), Lewandowski, Boateng, Davies, Gnabry (Tolisso, 85’), Muller, Alaba, Coman (Coutinho, 66’) i Kimmich.GOLS:0-1 (51’) Gnabry. 0-2 (54’) Gnabry. 0-3 (76’) Lewandowski.ÀRBITRE:Turpin (francès).T.G.:Al local Jorginho; als visitants Thiago i Kimmich.T.V.:Al local Alonso (83’), per vermella directa.

El Bayern va fer un clínic a Stamford Bridge, va atropellar el Chelsea i va provocar que el partit de tornada sigui només un tràmit. Els alemanys van jugar un partit rodó i van aconseguir tres gols de renda que van poder ser més contra un Chelsea que haurà de fer front, en el partit a Munic, no només als tres gols en contra sinó també a l’expulsió de Marcos Alonso i a la baixa per acumulació de grogues de Jorginho.

El Bayern va ser un vendaval des de la primera meitat, va sortir amb molta personalitat i va dominar en tots els estaments del joc. El jove canadenc Davies va brillar i Muller va ser un malson entre línies per al seu rival. Qui es va emportar els honors, però, va ser Gnabry, que en el segon temps, amb un doblet, va cristal·litzar tot el domini dels visitants i es va convertir, d’altra banda, en el màxim golejador de la Champions, amb onze dianes. Lewandowski va posar la cirereta a un quart d’hora del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)