Internacional

El Manchester City sap patir per alçar el títol

Carabao Cup. El conjunt entrenat per Pep Guardiola s’endú el guardó per tercera temporada consecutiva gràcies als gols d’Agüero i Rodri

aston villa 1 m. city 1

ASTON VILLA:Nyland; Guilbert, Engels, Mings, Targett; Douglas Luiz, Nakamba, El Ghazi (Hourihane, 69’), Elmohamady (Trezeguet, 69’), Grealish; Samatta (Davis, 79’).MANCHESTER CITY:Bravo; Walker, Stones, Fernandinho, Zinchenko; Rodri, Gündogan (De Bruyne, 57’), David Silva (Bernardo Silva, 76’), Foden; Sterling, Agüero (Gabriel Jesus, 83’).GOLS:0-1, Agüero (20’), 0-2, Rodri (30’), 1-2, Samatta (41’).ÀRBITRE:Lee Mason. Targetes a Sterling (56’), Rodri (59’), Elmohamady (68’), Nakamba (72’), Mings (92’).PÚBLIC:82.149 espectadors.

Pep Guardiola segueix acumulant títols amb el Manchester City. Es va endur la Carabao Cup per tercera temporada consecutiva en una final jugada a Wembley, estadi amb el qual el tècnic de Santpedor manté un idil·li especial. És el títol número 29 de Guardiola.

L’Aston Villa no li va posar les coses gens fàcils perquè, malgrat anar al darrere en el marcador pels gols d’Agüero i Rodri, va creure en les seves possibilitats fins al final i més encara després de reduir distàncies amb el gol de Samatta. Però va ser aleshores que va emergir un gran Claudio Bravo per retenir el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)