Champions

El subcampió, al carrer

Champions League. Un doblet molt aviat de Sabitzer inhabilita qualsevol possibilitat de reacció del Tottenham, que marxa d’Europa per la porta del darrere; el Leipzig, per primer cop a quarts

rb leipzig 3 (4) tottenham 0 (0)

RB LEIPZIG:Gulacsi, Mukiele (Adams, 56’), Klostermann, Upamecano, Halstemberg, Angeliño, Laimer, Sabitzer (Forsberg, 87’), Nkunku (Haidara, 59’), Werner i Schick.TOTTENHAM:Lloris, Aurier (Fagan-Walcott, 91’), Alderweireld, Dier, Tanganga, Sessegnon, Winks, Lo Celso (Gedson Fernandes, 80’), Lamela, Lucas Moura i Dele Alli.GOLS:1-0 (10’) Sabitzer. 2-0 (21’) Sabitzer. 3-0 (87’) Forsberg.ÀRBITRE:Del Cerro Grande (espanyol). Targetes grogues a Sabitzer, Laimer, Tanganga, Dele Alli, Harry Winks i Ryan Sessegnon.COMENTARI:Partit jugat amb públic a Leipzig.

El Tottenhan se’n va de puntetes de la Champions Leage. Vigent campió del torneig, el conjunt de Londres va ser incapaç de canviar el signe de l’eliminatòria ahir a Leipzig en un partit dominat amb enorme autoritat pel conjunt de la factoria Red Bull, que no va donar cap esperança a l’equip de José Mourinho, escàs de confiança sense la presència dels seus dos golejadors: Harry Kane i Heung-Min Son.

Marcel Sabitzer, protagonista d’una gran temporada amb el Leipzig, va tancar l’eliminatòria en una primera mitja hora fulminant, primer amb un xut des de la frontal, que Hugo Lloris, que hi podria haver fet una mica més, no va poder interceptar i després aprofitant una centrada d’Angeliño per fer el segon amb una rematada de cap molt àgil. El lateral gallec, arribat a la Bundesliga durant el mercat d’hivern procedent del Manchester City, va ser un corcó permanent per al conjunt londinenc, sorprenent una vegada i una altra Serge Aurier. I va ser ell, de fet, qui va generar l’últim gol del partit, ja als instants finals, amb una centrada al cor de l’àrea que el suec Forsberg va aprofitar per afusellar Lloris i posar el Leipzig per primera vegada en la seva història als quarts de final de la Champions League.

Amb una escassa presència ofensiva a la banqueta i reforçat pel jove Troy Parrott (nascut el 2002 i que no va arribar a debutar en competició europea), Mourinho pràcticament no va poder moure fitxa fins al tram final, donant entrada a Gedson Fernandes i resignant-se a tancar una temporada molt decebedora, fora de la FA Cup i desnonat en la Premier League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)