Champions

Ajornats el City-Madrid i el Juve-Lió

Champions League.

Els enfrontaments entre el Manchester City i el Real Madrid i la Juventus de Torí i el Lió, corresponents a la tornada dels vuitens de final de la Champions, previstos per a la setmana que ve, han estat ajornats per la quarentena en què es troben el club madrileny i el club piamontés. En tots dos casos ha estat per un positiu en coronavirus: en el del Madrid, per un jugador de la seva plantilla de bàsque, mentre que en el de la Juve el torinès pel defensa Daniele Rugani.

El Manchester City ha emès un comunicat, confirmat per un altre posterior de la UEFA, en què informa d’aquest ajornament acordat amb l’organisme futbolístic continental. L’equip anglès, que va guanyar en el partit d’anada al Santiago Bernabéu per 1-2, aprofita en el seu comunicat per enviar els millors desitjos als jugadors i el cos tècnic dels equips de futbol i bàsquet de el Real Madrid.

Quant al partit de Torí, s’ajorna després que ahir es conegués que Rugani havia donat positiu. La plantilla bianconera, com la madridista, es troba en quarantena durant catorze dies.

Per altre banda, la UEFA ha convocat a les 55 federacions europees i als representants de les seves lligues per discutir, el proper dimarts 17 de març, per videoconferència, les possibles estratègies per combatre l’afectació que la crisi del coronavirus pot provocar en les seves competicions. Es contempla, fins i tot, una possible suspensió de l’Eurocopa 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)