1a divisió

Mor l'expresident del R. Madrid Lorenzo Sanz per culpa del coronavirus

Real Madrid. Qui va ser president del club blanc entre els anys 1995 i 2000 va traspassar ahir. En el seu mandat, els de Chamartín van guanyar dues copes d’Europa

Lorenzo Sanz, que va ser president del Real Madrid entre els anys 1995 i 2000, va morir ahir als 76 anys en la Fundació Jimémez Díaz. El seu estat de salut va empitjorar el passat dimarts, quan va ser ingressat amb problemes respiratoris després de portar vuit dies amb febre per culpa del coronavirus. L’expresident del Real Madrid tenia patologies prèvies. La notícia la va donar un dels seus fills, Lorenzo. Dos fills més, Fernando i Paco, van ser futbolistes professionals.

Lorenzo Sanz, que va ser vicepresident del Real Madrid en el mandat de Ramón Mendoza, va guanyar com president del club blanc, dues copes d’Europa, la setena i la vuitena, una lliga i una Intercontinental. Fabio Capello va ser el seu entrenador i va fer fitxatges sonats, com els de Mijatovic i Roberto Carlos. Va perdre les eleccions a la presidència contra Florentino Pérez l’any 2000, tot just després de guanyar la copa d’Europa i de manera inesperada. Un mitjà de comunicació va fer campanya bruta contra la seva persona, acusant-lo de gastar-se els diners de les recaptacions del Real Madrid en partides de pòquer, fet que ell va negar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)