Champions

La UEFA ajorna sense data les finals de la Champions i l’Europa League

Futbol. No s’han decidit les noves dates

La crisi sanitària que afecta Europa, com a la resta del món, a causa de la pandèmia del coronavirus ha obligat la UEFA a reorganitzar el seu calendari de finals. Així, el màxim organisme futbolístic continental ha pres formalment la decisió d’ajornar les finals de la Champions League, masculina i femenina, així com la final de l’Europa League. Les primeres previsions apuntaven que la final de la Champions passaria a jugar-se el 27 de juny i tres dies abans la de l’Europa League, totes dues a les seus previstes. La UEFA, però, no confirma aquestes dates. El grup de treball, establert la setmana passada com a resultat de la videoconferència entre totes les parts del futbol europeu, analitzarà les opcions disponibles.

La final de la Champions masculina estava prevista inicialment pel 30 de maig i s’havia de disputar a l’estadi Olímpic Atatürk d’Istambul; la femenina s’havia de jugar el 24 de maig, al Viola Park de Viena; mentre que a final de l’Europa League tenia com a escenari l’Arena Gdansk, de la ciutat polonesa, i estava prevista pel 27 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)