Internacional

Son acabarà el servei militar

Premier League. El davanter del Tottenham aprofitarà l’aturada de la lliga anglesa, per la pandèmia del coronavirus, per complir les seves obligacions militars amb Corea del Sud

Heung-Min Son començarà el seu servei militar obligatori a Corea del Sud aquest mes. Així ho ha confirmat de manera oficial el Tottenham en un comunicat. El davanter aprofitarà l’aturada de la lliga anglesa per la pandèmia del coronavirus per fer acabar el servei militar al seu país. De fet, Son va poder eximir-se del servei militar obligatori de 21 mesos, després d’aconseguir la medalla d’Or amb Corea del Sud en els Jocs Olímpics Asiàtics en 2018. No obstant això, encara havia de servir al seu país i realitzar un breu servei militar de tres setmanes, que tenia programat després d’aquesta temporada i que ara avançarà.

“Son es va sotmetre a una cirurgia al braç a Corea del Sud abans de tornar al Regne Unit a finalitats de febrer per a continuar la seva rehabilitació, abans de l’anunci inicial de la suspensió del futbol a Anglaterra com a resultat de la pandèmia de la COVID-19. Des de llavors, la Premier League ha anunciat que la temporada 2019/20 només tornarà quan sigui ’segura i apropiada per a fer-ho’ i estigui en constant revisió. Són tornarà a Londres després de la conclusió del seu servei militar al maig”, ha informat el Tottenham.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)