1a divisió

El Granada reduirà fins a un 19% els salaris dels seus jugadors

1a divisió. El club andalús ha arribat a un acord amb la plantilla. La reducció serà del 19 per cent si la suspensió de la lliga és definitiva o bé del 1 per cent si es reprèn però amb una reducció de les primers pactades

El Granada és l’última entitat de primera que ha ha arribat a un acord amb els membres de la seva primera plantilla per a la reducció dels seus salaris. Una rebaixa que es donarà tant en el cas de la suspensió definitiva de la competició aquesta temporada (19%) com de la represa de la mateixa a porta tancada (1%), En el mateix acord, el club andalús ha anunciat, mitjançant un comunicat que presentarà un ERTO parcial que afectarà a alguns dels altres treballadors de l’entitat.

L’acord se signarà en els pròxims dies i consisteix en un 19 per cent de reducció del salari brut anual en el cas de la suspensió definitiva de la competició i en el cas de la represa de la competició a porta tancada, la reducció serà d’un u per cent d’aquest salari més un tretze de les primes col·lectives pactades en cas que es produeixi una permanència en LaLiga que el Granada ja té gairebé aconseguida.

El Granada també ha aclarit que “en tots dos escenaris” presentarà “un ERTO parcial per a altres empleats”, mesura que serà “de caràcter temporal” i que tindrà “una aplicació limitada no afectant la totalitat de treballadors” i garantint l’entitat a tots aquests empleats el retorn posterior a les seves funcions “en les mateixes condicions actuals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)