Internacional

El futbol a Itàlia es reprendrà en tres fases

Futbol Internacional. La Comissió mèdica de la Federació italiana, a l’espera de l’evolució del coronavirus, s’ha reunit per valorar la millor manera de reprendre la competició que es farà en tres fases diferenciades

La Comissió mèdica de la Federació de futbol italiana (FIGC) s’ha reunit aquest dimecres per valorar la millor forma de reprendre les competicions. El primer esborrany parlar de pautar la tornada en tres fases començant per la Sèrie A i arribant a continuació a la Sèrie B i a la Sèrie C. Tot i això aquest és un primer pas a l’espera de conèixer l’evolució del coronavirus a Itàlia i establir una data per a reprendre la Sèrie A. La primera divisió italiana es troba suspesa des del 9 de març. La federació italiana que la Comissió mèdica formada per metges esportius i viròlegs ha analitzat el camí a seguir per a tornar a poc a poc a la normalitat. En aquest sentit, tots ells han destacat la importància de reunir els membres dels equips unes 72 o 96 hores abans de començar la concentració per a realitzar uns exàmens serològics i confirmar que no hi hagi cap positiu per coronavirus en la plantilla ni en el cos tècnic. “Per a facilitar la realització d’aquests exàmens i afavorir una millor organització logística, està previst prendre en consideració la possibilitat d’aconsellar una represa en tres fases: prioritat per a la Sèrie A i després Sèrie B i Sèrie C”, diu la nota de la FIGC.

La Comissió ha subratllat a més que els centres tècnics hauran de ser sotmesos a unes obres de desinfecció, tal com els vestuaris i els hotels, en l’eventualitat en la qual els clubs no comptin amb unes residències a les seves ciutats esportives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)