Champions

Barça-Nàpols, el 8 d’agost

Champions League. En espera del que decideixi la UEFA i del que permeti l’evolució de la pandèmia, Sky Italia ha avançat el calendari del que resta de la màxima competició europea

Abans que, en les reunions que ha de mantenir aquesta setmana, la UEFA doni forma al calendari del que resta per jugar de les dues competicions europees, que es disputarien durant el mes d’agost, si ho permet la pandèmia de coronavirus i ho aproven els governs dels països implicats, Sky Italia ha avançat les dates d’aquest partits, corresponents als vuitens, els quarts, les semifinals i la final de la màxima competició continental. Així, el dissabte 8 d’agost el Camp Nou seria la seu del duel de tornada de vuitens entre el Barça i el Nàpols, en què l’equip blaugrana mirarà de superar l’empat a un de l’anada. La Champions es reprendria, però, el divendres 7 d’agost, amb el Juventus-Olympique de Lió i el Manchester City-Real Madrid.

El dia 8, a més del Barça-Nàpols, també es jugaria el Bayern-Chelsea. Els dies 11 i 12 d’agost, dimarts i dimecres, es disputarien els partits d’anada dels quarts de final, mentre que el 14 i el 15 d’agost, divendres i dissabte, els de tornada. El dimarts 18 i el dimecres 19 es jugaria l’anada de les semifinals i el divendres 21 i el dissabte 22 d’agost, la tornada. La final es jugaria el dissabte 29 d’agost, a l’estadi Atatürk d’Istanbul.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)