Internacional

La FIFA proposa poder fer cinc canvis quan es reprengui la competició

Coronavirus. El màxim organisme futbolístic vol protegir la salut dels futbolistes de manera temporal, fins al final de 2021

La FIFA ha enviat a la International Board (IFAB), l’òrgan encarregat d’elaborar i modificar les regles del joc, una proposta per ampliar fins a cinc les substitucions en els partits quan aquests es tornin a disputar, en el moment en què la pandèmia del coronavirus ho permeti. El canvi de reglamentació s’allargaria fins a finals de 2021. Per altre banda, les cinc substitucions es podrien fer en tres moments del joc o bé a l’descans, per tal de no allargar el partit.

El màxim organisme futbolístic mundial ha posat en consideració de la IFAB una proposta per flexibilitzar temporalment la Regla 3, a fi de permetre un major nombre de substitucions a discreció de l’organitzador de la competició en qüestió. Així, en les competicions en les que fins al moment es permeten menys canvis (tres en els partits de categories absolutes) es podria donar a cada equip la possibilitat d’utilitzar fins a cinc substitucions durant el partit, amb l’opció que quedi una substitució addicional durant la pròrroga, quan sigui pertinent.

Amb aquest canvi de reglamentació, la FIFA vol protegir la salut dels futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)