1a divisió

Mor Michael Robinson

Futbol. L’exjugador i mediàtic comentarista ha mort avui després d’una llarga lluita contra el càncer

Michael Robinson (Leicester, 1958) ha mort avui a Madrid als 61 anys. El mític comentarista de televisió i portada icònica dels primers PC futbol no ha pogut vèncer un càncer que li va ser diagnosticat a l’octubre del 2018. L’anglès molt abans que la seva faceta de comentarista televisiu i d’analista precís amb Informe Robinson a Canal Plus i més tard a Movistar va tenir una dilatada trajectòria al futbol.

Robinson va ser el davanter clàssic anglès on es va iniciar en el Preston North End amb el qual va debutar amb només 17 anys i va estar fins als 2. Després va donar el salt al Manchester City (79-80), Brighton (80-83) i finalment la temporada de la seva vida, la 83-84 defensant la samarreta del Liverpool, amb el qual va guanyar Premier, Copa de la Lliga i la Champions. Era suplent de Dalglish i Rush, però va jugar la pròrroga de la final contra la Roma en l’Olímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)