1a divisió

La falta de tests ajornarà el retorn als entrenaments

Futbol. La reunió de demà entre RFEF, Lliga i AFE, a instàncies del CSD, serà decisiva per establir el protocol a seguir, de moment, els entrenaments no es reprendran fins al 6 o 7 de maig

L’AFE tenia molts dubtes sobre el protocol d’actuació a seguir a partir de dilluns 4 de maig. Aquesta és la data prevista per tornar als entrenaments individuals. Hi havia el dubte de si calia o no fer-se els tests protocol·laris en tractar-se d’entrenaments individualitzats. Però ara el retorn s’ajornarà fins el dimecres 6 o el dijous 7 de maig. El motiu és perquè encara no han passat els tests del coronavirus, tal com figura en el protocol de LaLiga. De fet, aquesta és una de les condicions que el president de la AFE, David Aganzo, havia exigit per a la tornada dels entrenaments al president de LaLiga, Javier Tebas. El sindicat de futbolistes es basava en l’aplicació dels drets de salut i prevenció laboral. Un petit contratemps pels plans de la lliga que té intenció de reprendre el campionat en la segona setmana de juny.

Tot i això, el CSD (Consejo Superior de Deportes), presidit per Irene Lozano ha citat demà a totes les parts (RFEF, Lliga i AFE) per a repassar les fases de la desescalada en el futbol, que començarà la setmana vinent i conclourà el segon cap de setmana de juny amb els partits de la jornada 28 del Campionat de lliga. A partir d’aquest dia es disputaran set jornades més de cap de setmana i tres entre setmana fins a completar les 11 jornades restants. En la reunió de demà, el CSD espera vèncer les reticències del sindicat de futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)