Internacional

Dybala, lliure de coronavirus

Futbol. El davanter de la Juventus s’ha curat de la COVID-19 després d’un doble control que ha donat negatiu. El davanter ja pot abandonar el seu aïllament domiciliari i s’integrarà als entrenaments individuals del seu equip

Paulo Dybala s’ha curat del coronavirus, després de donar negatiu a la doble prova a la que ha estat sotmès en les últimes hores. “Paulo Dybala s’ha sotmès al pertinent doble control per al coronavirus Covid-19. Els exàmens van donar resultat negatiu. El jugador, doncs, està curat i ja no està sotmès a aïllament domiciliari”, ha informat el seu club en un comunicat oficial.

Dybala va donar positiu per coronavirus el passat 21 de març, i era un dels tres jugadors del Juventus que es va contagiar junt amb Blaise Matuidi i Daniele Rugani, els qui també s’han recuperat fa algunes setmanes.

L’argentí va reconèixer que va patir símptomes forts al començament de la malaltia, amb dolor en els músculs i al cap, però va dir que portava ja diverses setmanes sentint-se bé, pendent que els exàmens certifiquessin la seva recuperació. El futbolista ha penjat una fotografia a les xarxes socials on se’l veia amb els braços estirats al cel i amb una paraula: ’lliure’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)