Internacional

Chiellini: “Ramos era conscient que caient d’aquella manera podia lesionar Salah”

Futbol. “Això de Salah va ser un cop mestre. Són lesions que provoca amb astúcia diabòlica”, diu el central de la Juventus en la seva autobiografia en relació a la final del Champions del 2018

L’autobiografia de Giorgio Chiellini continua donant titulars. El defensa de la Juventus ja va criticar Balotelli i Felipe Melo i també es va ficar amb Arturo Vidal i la seva feblesa amb l’alcohol. Ara li ha tocat el torn a Sergio Ramos. El central assegura que Ramos és “el millor defensa del món”, un elogi on també llança un dard enverinat. “Poden dir que sigui impulsiu, per a res tàctic, que per la seva culpa s’encaixin 8 o 10 gols per temporada i jo si en faig dos o tres no puc viure més. És molt tècnic i podria ser un davanter, és l’oposat a mi. No obstant això, té dues característiques que no té gairebé ningú”. Chiellini diu que l’andalús té un do especial, “sap ser decisiu en els partits importants”, i posa d’exemple la final de la Champions contra el Liverpool del 2018, quan va lesionar Mohamed Salah i aquí és on, l’italià amb tota consciència, potser retrata millor les capacitats de Ramos. “Té intervencions més enllà de qualsevol lògica, fins i tot amb lesions que provoca amb astúcia gairebé diabòlica. Això de Salah va ser un cop mestre. Ell, el mestre Sergio, sempre va dir que no ho va fer volent, però era conscient que caient d’aquella manera i sense deixar que aquest es pugui agafar, nou vegades sobre deu pots trencar-li el braç al teu rival”, ha assegurat el central de la Juve.

Dit això, tocava una nova floreta de Chiellini a Ramos on destaca del defensa del Madrid “la força que transmet amb la seva presència”. Sense ell en el camp, “estrelles com Varane, Carvajal i Marcelo, semblen nois de l’equip Primavera (juvenil) i el Madrid es converteix en un equip indefens”.

Res, la biografia de Chiellini continua alimentant titulars i aquest, de ben segur, portarà cua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)