Internacional

El Borussia Dortmund torna amb golejada

Bundesliga. El conjunt groc ha guanyat, per golejada, el derbi de la conca del Ruhr (4-0) en el retorn de la Bundesliga 66 dies després de l’aturada per la pandèmia

La Bundesliga ha tornat aquest dissabte després de 66 dies d’aturada forçada per la pandèmia. Un del partits més importants d’aquesta jornada inaugural era Dortmund -Schalke. El derbi de la conca del Ruhr ha acabat amb una clara golejada del conjunt local per 4-0 amb gols de Haaland, Thorgan Hazard i un doblet de Raphael Guerreiro. El Borussia ha demostrat que està disposat a lluitar per a lliga i gran parts del seus futbolistes han demostrat gaudir d’un bon estat de forma. La resta del partits jugats a primera hora de la tarda han acabat amb aquests resultats:

Ausburg - Wolfburg (1-2); Fortuna Düsseldorf - Paderborn (0-0); Hoffenheim- Hertha Berlin (0 - 3); Leipzig - Freiburg (1-1). A les 18.30 hores es completarà la jornada de dissabte amb el duel Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach.

Sorprenen és el resultats del Leipzig que perd pistonada en la seva lluita pel títol i no ha passat de l’empat i veu com el Borrussia Dortmund es fica a tres punts com a segon i pressionant al Bayern, que està ara a un punt, i juga demà davant l’Union Berlin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)