Internacional

La lliga italiana tornarà el 14 de juny, si els contagis segueixen baixant

Serie A. El ministre d’Esports, Vicenzo Spadafora, ho confirma en una entrevista

La Sèrie A 2019/20, interrompuda des del 9 de març per la pandèmia de coronavirus, es reprendrà a mitjans de juny si la corba de contagis segueix baixant. Així ho ha assegurat el ministre d’Esports italià, Vincenzo Spadafora. “Esperem poder reprendre el futbol al més aviat. De moment, no tenim seguretat, com va dir el president, Giuseppe Conte. Si, com desitgem, la corba de contagis segueix baixant, llavors serà possible confirmar la data del 14 de juny per què torni la Sèrie A”, ha dit, en una entrevista a ItalPress. Spadafora ha matisat que: “Hem d’arribar a això de forma gradual, actuant amb cura i responsabilitat, com ho vam fer fins aquest moment.”

Els equips italians van tornar a entrenar-se, el passat 4 de maig, amb treballs individuals i es troben a l’espera del vistiplau del Govern per exercitar-se en grup. En aquest sentit, el comitè tècnic científic avisa que, si hi ha un cas de positiu en un equip, tota la plantilla haurà de romandre quinze dies en quarantena. “Un positiu entre els jugadors podria perjudicar primer la seva salut, inclosa la dels treballadors de l’equip. No es tracta d’un tema únicament esportiu. Entenc que, si hi ha un cas positiu, una nova aturada podria condicionar molt el desenvolupament dels partits”, ha reconegut Spadafora. “Per aquesta raó estem estudiant totes les solucions possibles. L’objectiu que hem d’assolir no és només reprendre el campionat, sinó aconseguir que es tanqui”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)