Champions

Gasperini admet que va anar a València amb símptomes per coronavirus

Internacional. El tècnic de l’Atalanta afirma ara que va sentir símptomes la nit anterior i la tarda del partit que va disputar a Mestalla a porta tancada

  • Gasperini, en un partit d’aquest curs EFE.
  • VÍDEO: El resum del partit

El tècnic de l’Atalanta, Gian Piero Gasperini, ha reconegut que va dirigir el partit a porta tancada contra el València, en la tornada dels vuitens de final amb símptomes d’estar contagiat de coronavirus. “Vaig tenir el coronavirus. Em sentia malament abans del partit contra el València i el dia del partit estava encara pitjor. Sense febre però fet un desastre. Mai em van fer un test PCR tot i que el serològic ha confirmat que vaig tenir la malaltia”, ha explicat a la Gazzeta dello Sport. “El dia abans del València estava malalt, la tarda del partit encara pitjor. No tenia una bona cara a la banqueta. Després del partit contra el València, en les dues nits següents vaig dormir poc però sentia els ossos destrossats. A fora semblava la guerra: cada dos minuts passava una ambulància. Havia perdut el gust però no sabia que tenia el virus. Aleshores, les proves serològiques de fa un parell de setmanes van confirmar que tenia la Covid-19”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)