Europa League

L’Inter es classifica ballant al ritme de Lukaku (2-1)

Europa League. El davanter influeix en les dues dianes del triomf del conjunt italià, que passa a les semifinals deixant molt bones sensacions

Quan les credencials són una sòlida defensa i un davanter imparable, la candidatura pel títol és més real que mai. L’Inter continua deixant unes sensacions excel·lents, primer eliminant el Getafe i ahir derrotant el Leverkusen. Però l’equip de Conte s’ha plantat a les semifinals amb dos marcadors ajustats que no tenen res a veure amb les sensacions que deixa l’equip, prometedor en atac gràcies al domini de Lukaku, el seu jugador estrella, i granític al darrere quan l’equip aconsegueix agafar un avantatge.

Els tres gols en la primera mitja hora era un escenari que si beneficiava l’Inter era perquè dominava en el marcador. Lukaku va intervenir en les dues dianes: la primera, obra de Barella (15’), va arribar després d’un desequilibri provocat pel punta belga; i en la segona, Lukaku va definir creuat (21’). El Leverkusen, que havia proposat més en els primers instants, va retallar la distància de seguida per mitja de Havertz (24’). Fins i tot, tres minuts després, l’Inter hauria pogut eixamplar el seu avantatge des del punt de penal però l’acció va quedar corregida i Del Cerro Grande es va desdir de la pena màxima.

En el segon temps, l’Inter va trobar la calma defensant-se amb molt rigor i no només no va deixar que el rival s’apropés, sinó que va tenir les millors oportunitats.

Inter-Leverkusen 2-1
1-0 (15’) Barella. 2-0 (21’) Lukaku. 2-1 (24’) Havertz.
Man. United-Copenhagen 1-0
1-0 (95’) Fernandes, de penal.
Wolves-Sevilla 21 h (M. LC)
Xakhtar-Basilea 21 h (M.LC)

El United es classifica en la pròrroga

L’equip de Solskjaer es va ennuegar amb la resistència proposada pel Copenhaguen, que fins i tot en alguns instants va ser superior. Finalment, el United va acabar guanyant amb un gol de Bruno Fernandes, de penal, en la primera part de la pròrroga, que li va donar tranquil·litat i el domini que en molts instants del temps regular no va tenir. Tot i que el xoc va deixar una cara fosca per al conjunt anglès, les millors ocasions van ser del United, que va tenir dos xuts llunyans a la fusta (de Bruno Fernandes i de Greenwood). De fet, el jugador més destacat del conjunt danès va ser el porter Johnsson, malgrat que el seu equip també va disposar de diverses oportunitats per aconseguir la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)