Champions

Guardiola i el City també s’ennueguen als quarts

Champions League. Els anglesos, havent superat una mala primera part, encaixen les dianes de l’eliminació quan menys s’ho mereixien

m. city 1 ol. lió 3

MANCHESTER CITY:Ederson; Walker, Fernandinho (Mahrez, 56’), Èric, Laporte, Cancelo; Gundogan, Rodrigo (Silva, 84’), De Bruyne, Sterling i Gabriel.OLYMPIQUE LIÓ:Lopes; Dubois (Tete, 75’), Denayer, Marcelo, Marçal, Cornet; Bruno, Caqueret, Aouar; Ekambi (Adelaide, 86’) i Memphis (Dembélé, 75’).GOLS:0-1 (24’) Cornet. 1-1 (69’) De Bruyne. 1-2 (79’) Dembélé. 1-3 (87’) Dembélé.ÀRBITRE:Makkelie.T.G.:A Fernandinho, Rodrigo, del City; a Marcelo, Tete, del Lió.PÚBLIC:A porta tancada.

L’explosivitat de les eliminatòries a partit únic ha permès remuntades rocambolesques, caigudes de gegants i reivindicacions. L’última, la del Lió, que va derrotar el Manchester City en els quarts de final en un enfrontament en què els de Guardiola es van espolsar els problemes ofensius del primer temps i van encaixar la derrota quan estava dominant més.

El City no va poder aprofitar el primer temps marcat per les dificultats en la circulació davant la potència del Lió. Les accions ofensives profitoses del primer temps van arribar vora el descans amb l’aparició de De Bruyne. Abans, però, els francesos es van avançar en una jugada a l’espai per Ekambi que Èric Garcia va tapar amb mestria; el jove central català, ahir titular, no va poder evitar que el refús arribés a Cornet, letal davant la mala sortida d’Ederson.

El Lió havia fet un primer temps rodó, però en la segona meitat el City va dominar rotundament i mereixia el triomf. El desequilibri que provocaven Mahrez, Sterling i De Bruyne va desembocar en la diana de l’empat en una combinació entre els atacants que va acabar amb el gol de De Bruyne. El Lió va trobar el camí de la classificació en una jugada dubtosa en què Dembélé va cometre una falta sobre Laporte abans de definir davant Ederson. Imperdonable va ser l’errada de Sterling, sol davant la porteria, i també del porter brasiler en un xut tou que va provocar la sentència prop de l’afegit.

LA REACCIÓ

Aquesta competició no permet errades i n’hem fet a les dues àrees
Pep Guardiola
entrenador del manCH. city
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)