Champions

Cortés: “Estem preparades”

UEFA Women’s Champions League. El tècnic del Barça afirma que l’equip ha fet un salt qualitatiu respecte l’anterior Copa d’Europa però és conscient de les dificultats d’un torneig a cara o creu

El tècnic defensa que el seu equip ha millorat respecte el curs passat i està més preparat que el curs passat per assolir la Champions però la volatilitat del torneig no els dona cap garantia.

Lluís Cortés

“A la final de Budapest vam adonar-nos que estàvem lluny dels millors equips d’Europa. Per tant, havíem de millorar molt i el cos tècnic, les jugadores i l’staff han fet un canvi de xip. Hem millorat molt entrenant, hem corregits detalls i hem buscat la millor versió de cada jugadora. Intentem ser millor en moltes facetes”.

“Jo crec que sí [estem en disposició de guanyar la Champions]. Però també pot ser que divendres perdem. Nosaltres hem preparat la competició per jugar contra qualsevol rival i crec que estem més preparades que ara fa un any per jugar contra equips com el Lió o el Wolfsburg. També sóc conscient que pot passar de tot. Hem de ser prou ambicioses però també prou conscients que són partits i no es poden cometre errades”.

Vicky Losada

“La final ens va donar experiència, més competitivitat, i tenir les idees més clares. En la Champions no es pot cometre cap errada però també és cert que ara som un equpi millor i que, poc a poc, l’experiència que sumem ens donarà millors resultats”.

Sandra Paños

“Tot i que alguns ens poden donar el paper favorit, no crec que n’hi hagi en aqeust torneig. Estem contents amb la pretemporada que fem i només ens fixem en nosaltres mateixes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)