Champions

El Bayern avança sense fre

Champions League. Dos gols de Serge Gnabry i un tercer de Lewandowski tomben un bon Lió i situen els muniquesos a la final de diumenge contra el PSG

El Bayern de Munic serà el rival del París Saint-Germain en la final de la Champions League de diumenge vinent a l’estadi Da Luz de Lisboa. Molt mes contundent a les àrees, el conjunt muniqués ha eliminat en la segona semifinal un Olympique de Lió que s’ha mostrat incòmode amb espais, però incapaç de foradar la porteria de Manuel Neuer. Sobretot un Toko Ekambi que ha pogut canviar el signe del partit amb una rematada inicial que s’ha estavellat a la fusta. A la primera que ha tingut, en canvi, el Bayern ha estat quirúrgic amb un Serge Gnabry que, després d’una gran acció individual, ha clavat la pilota a l’escaire d’Antony Lopes. I encara abans del descans, de nou l’extrem alemany ha aprofitat una pilota solta dins l’àrea per arrodonir un resultat que, tot i les dificultats per contenir el Lió en la segona meitat, el Bayern ha acabat consolidant amb un tercer gol, de Robert Lewandowski per posar els dos peus en el partit definitori contra el PSG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)