Champions

Contra un equip delmat per la Covid

Champions League. El Xakhtar, amb només 13 jugadors del primer equip, visita el Madrid en el debut

Quatre dies després de l’ensopegada contra el Cadis, el Real Madrid s’estrena en la Champions League com a local i contra un altre rival, teòricament, inferior: el Xakhtar Donetsk. Els ucraïnesos, a més, visitaran Valdebebas en un partit que començarà a les set menys cinc de la tarda, amb set jugadors del filial i només tretze de la primera plantilla a conseqüència de les lesions i, sobretot, dels positius en coronavirus que han tingut durant les últimes setmanes. Els blancs també tindran baixes importants, especialment la del seu capità, Sergio Ramos, amb molèsties al genoll esquerre des de dissabte. A tres dies del clàssic del Camp Nou, l’andalús s’estima més no córrer riscos.

Tot i això, Zinedine Zidane assegura que ell i els seus futbolistes tenen el cap centrat només en el partit d’aquest vespre i que no es fien del Xakhtar, per molt delmat que arribi. “Les baixes que tenen no crec que hagin de canviar res. Són competitius, tenen una plantilla llarga i estan preparats per jugar el partit”, assegura el francès. Per la seva banda, el tècnic dels miners, el portuguès Luís Castro, utilitza la paraula malson quan se li pregunta per les circumstàncies del seu equip. “A cap entrenador no li agradaria una situació així. Però mirarem de fer el possible per complir els nostres objectius. Les baixes no ens treuen cap responsabilitat, buscarem un bon resultat i un bon joc. Però és evident que en aquestes condicions és molt difícil jugar”, sentencia.

Fins a onze futbolistes del Xakhtar han donat positiu en les darreres setmanes. Alguns d’ells han viatjat a Madrid després de donar negatiu en els últims tests, tot i que no s’han entrenat ni han tocat pilota durant gairebé quinze dies. Entre ells, dos puntals, el veterà porter Pyatov, de 36 anys, i el migcampista Stepanenko. No han pogut viatjar, en canvi, altres jugadors importants com Taison, Patrick, Moraes i l’exsevillista Konoplyanka.

TOCAT AL GENOLL

A tres dies del clàssic, Sergio Ramos no vol córrer riscos i no jugarà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)